Friday, January 9, 2009

i love my fren.


kawan-kawan aku yg aku suke gt lah kalaw kua ngan diorg. keje asek nk gelak. gelak pasal ape pon tatawh lah. pastuh mule lah nk cite mcm2. tah ape mende sume kua. org tuh org neyh. yg penting bercerita pasal budak2 kolej kitorg je lah. tade mende laen pon. dah name pon kitorg kenal tyme kt matrik dulu kan. tyme ni kua asek nk kutok sorg budak kn. sian die ouh! xpasal jek die jd bahan tyme tuh. haha. then pusing2 smpi kaki dah nk patah pastuh balik. sbb nk pg karok, red box pnoh, balik jek lah. :D


Wednesday, January 7, 2009

tag from botak.

1. Apakah benda yang paling penting dalam hidup kamu?benda hidup ke benda mati??

+ my future.

2. Apakah benda terakhir yang kamu beli dengan wang sendiri??

+my bag

3. Dimanakah tempat impian perkahwinan kamu??

+mane2 lah xkesah pon.

4. Berapa lama hubungan kamu berkekalan??

+rltnshp ape ni?

5. Adakah anda dilamun cinta??

+4 nw i dnt sure bout my feelings.

6. Dimanakah restoran terakhir kamu makan malam??

+last nyte, astaka.

7. Namakan buku terakhir yang kamu beli??

+marketing channel.

8. Apakah nama penuh kamu??

+proudly, nur liyana zakaria.

9. Kamu lebih senang ngan mak atau ayah??

+both lah.

10. Namakan seseorang yang kamu ingin jumpa untuk pertama kalinya dalam hidup anda??

+my future husband.

11. Sebutkan 8 nama sahabat yang paling rapat dengan kamu??

+ramai babe!

12. Adakah kamu mencuci pakaian kamu sendiri??

+mesin yg basohkan.

13. Tempat yang paling seronok kamu mahu pergi??

+anywhere if im with him. :D

14. Butirkan 5 perkara tentang orang yang tag kamu??

+botak? die gmok, suke sakat aku, kalaw dtg sgmt suke lanje we all mkn, die suke pggl aku gmok and rindu ko lah botak.

15. 8 perkara yang amat saya gilai??

+jeans

+handbag

+cardigan

+spend tyme with him

+lepaking with my fren

+dentyne

+selipar~

+studies~ wah!

16. Pelukan atau ciuman??

+both. huu~

17. 8 perkataan yang sering diucapkan??

+ngatok~

+jom makan!

+dwet tade lah weyh.

+hm.

18. 8 buah buku yang paling baru baca??

+manegerial economic, marketing channel, internet marketing, cleo, female, entah~

19. 8 lagu yang saya boleh dengar berulang kali??

+lucky

+rehab

+ur cl

+u mke it real 4 me

+love bug

+no air

+tanpa

+untouched

20. Mari Men ' tag ' 8 orang len

entah~