Friday, November 20, 2009

feeLiNg

giler ah aku nk ckp pasal feeling ni. tp mmg btol ah kan. semua org ade feeling. aku pon ade wey! DGR SINI. aku ade feeling jgak taw. haha. sebab ade sorg mamat ni kata kat aku. cmni die kate. ALAA YANA RELAX AH. KO TUH BUKAN BTOL. KEJAP JEK KO SEDIH. KANG JAP LG KO DAH ADE BF BARU. KO KAN ROCK! peh! cmtUh die ckp kat aku tp xpelah an. dah die pk aku cmtuh. ye r. aku sedih ke aku hapy ke aku lapa ke die tgk aku gelak jek. mane tak nye diorg pk cmtuh. diorg jek tensen2 ajak aku kua. aku tensen ajak diorg kua diorg lg tensen kan aku. hahaha.

untok ko yg aku SAYANG. dgr ni. aku syg ko mcm nk mati ko taw tak. haha. ish! giler aku ni. ni ke care nk ckp syg kat org yg kite syg. haha. okay lah lembut sket. for you my love, i'll love you till the end. chewah!

ade org nasihat aku. sabar. ade hikmah nye. hurmm~ maybe ade kot. ;)
ade org kate, cmni die kate. YANA, CARIK BF BARU JOM JOM. haha! mmg relax.
ade org kate, cube try slow talk bawak bincang slow2. haih~ ade jgakkk.
hati sendiri kate? HANYA TUHAN YANG TAHU.

alkaedahnye lah kan. AKU SAYANG DIE DIE DAN DIE. haha! byk aku syg ni. cmno?

to be cont....

2 comments:

~nOra faZieRa~ said...

kaedahnye..
sape yg ko sdg syg dn sape yg mnyayangi ko dn sapekah sbnrnye yg disyg.

aha~
kate je r ko syg aku.gulp!lain da ni.
hahahahah.

hurm~
ntah la yana kn.
ikut haty ko sndri.ko nk single dulu or ko mmg nk de bf da?
ye la.best gak single2 ni kn.ley datink ngn sesape je!
bley gediks2.
hahahahahah.
klu da de bf.mgkn ade ruang nk bkwn ngn org lain tp sdkit sbyk cm tbatas gak kowt.tp best nye ade la yg care abis kt kite.ade dgn kite 24/7.
hurm~
ko pkir la ye.pkir smpai hangus!
hahahah.
aku doakn tbaik tuk ko.
pe2 update kt aku.

aritu aku msg afiz suoh die call aku coz aku tade cdt..xlyn pn.bhari2 aku tggu.
uwaaaa~
kecik haty mak!

btw~
aku da seriau ni.
hmpir da 1/12.
maty aku!
hahahaha.

xsaba nk gi sgmt pastu nek kl!

nurliyanazakaria said...

hurm nora aku pon tataw cmne. hehe. tah ler. aku nk idop sorg2 lg. semua org ajak kua aku pg jek tayah pk2 yg tuh marah ke yg ni marah ke. ;p

hurm then ko ngan apiz cmne nyah?

yeay! naty jmpe2 ko. tasabar nk gosip2. weehuu~